LIVA Z3E

LIVA-Z3E
Minidis introduceert met enige trots de uitzonderlijk snelle LIVA Z3E Plus mini-pc's.

De LIVA Z3 Plus-serie is officieel gelanceerd door Elitegroup Computer Systems (ECS). Deze kleine maar uiterst krachtige mini-pc's worden uitgerust met de nieuwste Intel® i3, i5 en i7 10e generatie CoreTM-processors en hebben een unieke video-opnamekaart als optie op het LIVA Z3E Plus-model. We zullen een aantal specifieke Z3E Plus-modellen toevoegen aan onze steeds groter wordende selectie mini-pc's voor onze zakenpartners.
 

Liva Z3(E) Plus - Productbespreking
De LIVA Z3 Plus is natuurlijk gewoon een Intel NUC look-alike. Al vinden wij dat de LIVA er echt beter uitziet dan de traditionele NUC. Superklein, ongeveer de afmetingen van een CD Hoesje, maar dan dikker. Krachtig met bijvoorbeeld een Intel i5 CPU(10210U), modern met Wi-Fi 6 aan boord en gewoon betaalbaar. De mini-PC kan, met afmetingen die overal wel passen, voorzien worden van een M.2 SSD waarmee het een prima Office workplace kan vormen. Maar ook ingezet kan worden voor meer specifiek taken zoals digital signage etc. De zijkanten zijn van afdoende ventilatie gaten voorzien voor de koeling. Dit model is in tegenstelling tot de meeste van onze mini-PC's wel van een (stille) fan voorzien. Ook de nodige aansluitingen ontbreken niet op de LIVA Z3 Plus. Verrassend veel zelfs:

· 3 x USB 3.1 Gen 1 Type-A
· 1x USB 3.1 Gen 1 Type-C port
· 1 x HDMI video output
· 1 x mini-DisplayPort video output
· 2 x RJ-45 Ethernet (1 GB ports)

 

Opmerkelijk is natuurlijk de snelheid die te behalen is via WiFi als je gebruik maakt van een snelle 802.11ax supporting router; maar liefst 2,4 Gbps! Met andere woorden je kan bij slim gebruik hogere netwerksnelheden halen via Wi-Fi dan via het bedrade netwerk. De dubbele RJ-45 netwerkpoorten kunnen weer ingezet worden voor het redundant gebruiken van de netwerkaansluiting, of als twee netwerkpoorten bij Firewall gebruik. Net wat voor bepaalde toepassingen belangrijk is.

Pluspunten:
· Slimme en aantrekkelijke form factor
· Zowat overal te plaatsen
· 2 Netwerkaansluitingen
· WiFi 6(!)
· 2 Display aansluitingen
· 4 ingebouwde microfoons

Aandachtpunten:
· Uitgerust met een (stille) fan
· Voor optimaal gebruik is het aan te raden geheugen uit te breiden met een 2de DDR4-2666 - CL 19 SO-DIMM om dual-channel mode te benutten
· Additioneel is een OS bijvoorbeeld Win 10 Pro nodig

Bezig met laden...
LIVA Z3 Plus
LIVA Z3 Plus
Op basis van offerte
LIVA Z3E Plus
LIVA Z3E Plus
Op basis van offerte

Social Media

Social Media

Check out our media channels